- Berichten
- 12.070
Vandaag eindelijk eens het ei een heel stuk hoger op gestookt en pizza gemaakt. Weer een paar dingen geleerd. Mijn pizzasteen is te groot voor de medium, daardoor krijg ik hem niet hoger dan 343?C - 650?F. Op zich niet erg want dat ook de temperatuur die ik wilde hebben maar voor hogere temperaturen zou je met een medium dus een kleinere steen moeten hebben.
Ik heb Domi's pizza recept gebruikt dat hier op het forum rondzwerft, dat was erg lekker, een blijverdje. Ga wel met de toppings spelen want ik heb de smaak te pakken
Een andere les is dat ik volgende keer nog meer houtskool in het eitje stop, ik gebruik die gele zakken van de Sligro en die zijn zo op op die temperatuur
De pizza op de steen krijgen was geen probleem en dat was waar ik het meeste tegen op zag, maar met twee van die halve maantjes die ze in de kookwinkel verkopen leg je hem er zo op. Een pizzapeel is misschien wat voor de toekomst.
Ik heb Domi's pizza recept gebruikt dat hier op het forum rondzwerft, dat was erg lekker, een blijverdje. Ga wel met de toppings spelen want ik heb de smaak te pakken

Een andere les is dat ik volgende keer nog meer houtskool in het eitje stop, ik gebruik die gele zakken van de Sligro en die zijn zo op op die temperatuur

De pizza op de steen krijgen was geen probleem en dat was waar ik het meeste tegen op zag, maar met twee van die halve maantjes die ze in de kookwinkel verkopen leg je hem er zo op. Een pizzapeel is misschien wat voor de toekomst.


