- Berichten
- 776
Nog een tip: De "geheime Ooni gasstand".
Geheim? Jazeker, deze is niet in de handleiding te vinden. Dit werkt sowieso bij de Ooni Koda (gas).
Stel je wilt een krokantere (edit ) bodem maken. Langer de (edit) bodem bakken maar geen verbrande toppings?
Als je de oven normaal gesproken aansteekt druk je de gasknop in als je hem aansteekt en draait een stukje tegen de klok in tot hij aangaat. Deze zone op 9-12 uur van de gasknop noem ik even de aansteekzone.
Als de oven opgewarmd is kun je de knop indrukken terwijl de vlammen branden. Houdt de knop ingedrukt en draai deze naar de aansteekzone (op 10 of 11 uur) en laat hem los in deze zone.
Je krijgt dan een hele kleine vlam. Ideaal om lekker de bodem door te bakken zonder verbrande korst en toppings.
Geheim? Jazeker, deze is niet in de handleiding te vinden. Dit werkt sowieso bij de Ooni Koda (gas).
Stel je wilt een krokantere (edit ) bodem maken. Langer de (edit) bodem bakken maar geen verbrande toppings?
Als je de oven normaal gesproken aansteekt druk je de gasknop in als je hem aansteekt en draait een stukje tegen de klok in tot hij aangaat. Deze zone op 9-12 uur van de gasknop noem ik even de aansteekzone.
Als de oven opgewarmd is kun je de knop indrukken terwijl de vlammen branden. Houdt de knop ingedrukt en draai deze naar de aansteekzone (op 10 of 11 uur) en laat hem los in deze zone.
Je krijgt dan een hele kleine vlam. Ideaal om lekker de bodem door te bakken zonder verbrande korst en toppings.
Laatst bewerkt: