Beef en Steak

Pinkster Pizza

Vandaag deeg gemaakt aan de hand van youtube filmpje Simon Chiagotto. Dit is een hele goede tip geweest. Het deeg krimpt
niet meer en de bodem was heel goed. Nog een beetje oefenen om alles netjes rond te krijgen maar de goede basis is gelegd !
Super !
 
Vandaag deeg gemaakt aan de hand van youtube filmpje Simon Chiagotto. Dit is een hele goede tip geweest. Het deeg krimpt
niet meer en de bodem was heel goed. Nog een beetje oefenen om alles netjes rond te krijgen maar de goede basis is gelegd !
Super !
Leuk om te horen. Wat heb je veranderd naar aanleiding van het filmpje waardoor het nu beter gaat?

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Er zijn meerdere verschillen : Was 7 gram gist, Nu 2,5 gram gist. Was 50 ml. olie, nu 10 ml.
Tevens minder lang gekneed en na het kneden 15 minuten laten rusten, wat ik niet deed.
Stretchen met de hand. Deed ik met deegroller. Echt een groot verschil met wat het was.
 
Mooi dat het gelijk beter gaat.
Krijg je er meteen meer plezier in.
Nu lekker experimenteren met langere rijping enz.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Daar is het forum voor

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan