haagsebluf
Sprokkelaar
- Berichten
- 29
Voor mijn werk rij ik kruiden en diversen voor een grote firma uit Rotterdam.
Zo kom ik natuurlijk ook bij diverse slagerijen.
En gisteren kocht ik dit mooie stukje vlees samen met een aantal spareribs (die ik morgen ga maken).
Vandaag heb ik voor de 1e keer picanha gemaakt.
Ik heb diverse filmpje bekeken en toen lekker zelf aan de slag gegaan.
Vliesjes eraf gehaald en de vetrand in ruitjes gesneden.
De andere kant gekruid met de kruiden van Noskos ( aanrader )
Toen het balkonnetje op naar mijn Q
Aan 1 kant de houtskool gelegd en daarna aansteken met de looflighter.
Plate setter en lekbak eronder.
Meater + erin
En de digiQ dx3 en ingesteld op 125 gr en 52 kern temperatuur
Dan nog even affakkelen
En dit is het resultaat ( vond het wel lekker maar had voor mij nog iets verder gemogen )
Misschien dat ik volgende keer met mijn thermopen even kijk of de temperatuur wel klopt?
Lekker chimichurri erop en smullen maar.
Zo kom ik natuurlijk ook bij diverse slagerijen.
En gisteren kocht ik dit mooie stukje vlees samen met een aantal spareribs (die ik morgen ga maken).
Vandaag heb ik voor de 1e keer picanha gemaakt.
Ik heb diverse filmpje bekeken en toen lekker zelf aan de slag gegaan.
Vliesjes eraf gehaald en de vetrand in ruitjes gesneden.
De andere kant gekruid met de kruiden van Noskos ( aanrader )
Toen het balkonnetje op naar mijn Q
Aan 1 kant de houtskool gelegd en daarna aansteken met de looflighter.
Plate setter en lekbak eronder.
Meater + erin
En de digiQ dx3 en ingesteld op 125 gr en 52 kern temperatuur
Dan nog even affakkelen
En dit is het resultaat ( vond het wel lekker maar had voor mij nog iets verder gemogen )
Misschien dat ik volgende keer met mijn thermopen even kijk of de temperatuur wel klopt?
Lekker chimichurri erop en smullen maar.