Beste mede Q-ers,
Op mijn todo lijst (die gelukkig lekker lang is) stond al geruime tijd picanha van het spit Churrasko stijl
Dus hup de Q aan op +-160c (direct).
De picanha aan het spit geregen en samen met eik en rode wijnvat hout er op gelegd
na ongeveer 45 min was hij klaar en samen met wat moldon zout geserveerd.
Heerlijk stukje vlees en vet is ook lekker om erbij te eten (door het spit lekker knapperig).
Filmpje picanha op het spit ook leuk om te zien
Op mijn todo lijst (die gelukkig lekker lang is) stond al geruime tijd picanha van het spit Churrasko stijl
Dus hup de Q aan op +-160c (direct).
De picanha aan het spit geregen en samen met eik en rode wijnvat hout er op gelegd
na ongeveer 45 min was hij klaar en samen met wat moldon zout geserveerd.
Heerlijk stukje vlees en vet is ook lekker om erbij te eten (door het spit lekker knapperig).
Filmpje picanha op het spit ook leuk om te zien
