- Berichten
- 417
De picanha gisteren uit de verpakking gehaald en op een rekje in de koelkast gelegd.
Vandaag de fatcap ingesneden en ingewreven met zout. Beide stukken aan het spit geregen en op 190 graden ca 25 minuten gegaard tot een kern van 53 graden.
Ik heb het geserveerd met aardappelballetjes en witlofsalade.
Zonder foto's is het niet gebeurd.
		 
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Vandaag de fatcap ingesneden en ingewreven met zout. Beide stukken aan het spit geregen en op 190 graden ca 25 minuten gegaard tot een kern van 53 graden.
Ik heb het geserveerd met aardappelballetjes en witlofsalade.
Zonder foto's is het niet gebeurd.
 
	 
	Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
 
		 
 
		
