- Berichten
- 80
Vandaag bij Ter Weele in Oene geweest voor een lekker stuk picanha. Ter Weele is een slager die nog zelf slacht.
Er zat bijna 2cm vet op, deze wat bijgewerkt tot ongeveer 1cm. Het afgesneden vet heb ik gebruikt voor de aardappelschotel.
Ik weet niet waar ik met mijn gedachten zat maar het insnijden van het vet ging niet zoals het hoort. Lompe snedes en te diep. Maar dat neemt de smaak niet weg, gelukkig.
Dit keer geen chunk eikenhout erbij maar 2 chunks appelhout. Mijn vrouw houdt niet zo van die sterke rooksmaak dus dan maar veel appelrook die toch wat subtieler is.
Ondanks mijn lompe snijwerk hebben we toch echt genoten van het stuk vlees.
Er zat bijna 2cm vet op, deze wat bijgewerkt tot ongeveer 1cm. Het afgesneden vet heb ik gebruikt voor de aardappelschotel.
Ik weet niet waar ik met mijn gedachten zat maar het insnijden van het vet ging niet zoals het hoort. Lompe snedes en te diep. Maar dat neemt de smaak niet weg, gelukkig.
Dit keer geen chunk eikenhout erbij maar 2 chunks appelhout. Mijn vrouw houdt niet zo van die sterke rooksmaak dus dan maar veel appelrook die toch wat subtieler is.
Ondanks mijn lompe snijwerk hebben we toch echt genoten van het stuk vlees.