BasBQ
Beef en Steak

Picanha p/z/k

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
747
Terwijl de PP staat te garen voor vanavond lekker een mooie Picanha op het rooster van de kleine Weber. Beetje Himalaya zout, 4 seizoenen peper en wat knoflook erop, verder niets. Eerst maar indirect naar de 50 graden.

3BA66E7D-7D06-4456-8E4E-C46AE484F2FB.jpeg

Vetkap ingesneden
F51EAF56-03B6-46E8-8737-DEC019F58BC6.jpeg

Op naar 48 graden
70753C5B-3B6A-4164-96B9-EE454605BF62.jpeg

En kort maar heftig… En nee, niet afgefakkeld maar na de foto terug naar veilig gebied.
19A379EC-A113-481A-B627-1DB54F1E49A5.jpeg


90788BF9-3B1A-47B2-A667-C172C53623E0.jpeg

Beetje coleslaw met honing mosterddressing erbij en aan tafel.
1A23BAF6-082C-45E2-9DBE-549042865CE1.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Het is toch altijd handig om een W47 achter de hand te hebben.
Dit ziet er al veelbelovend uit.
 
Vind persoonlijk indirect naar 50 graden wat hoog ;)
 
Het is toch altijd handig om een W47 achter de hand te hebben.
Dit ziet er al veelbelovend uit.
Precies, die gaat ook nooit weg. Heeft me al zo vaak uit de brand geholpen als ik ruimtegebrek had.
 
Terug
Bovenaan Onderaan