Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
JFYIKwaliteit van het vlees? Even gekeken op de site van Beimer. Valt me op dat picanha erg goedkoop is vergeleken met mijn adres (of ik betaal gewoon veel te veel). Ik kies wel altijd grainfed, maakt ook veel verschil...
Tuurlijk kan kwaliteit altijd verschillen. De ene horeca leverancier is echter de andere niet. Ik heb persoonlijk geen ervaring met deze. Ik merk alleen op dat er weinig info op de webshop staat over het vlees. Een angus picanha 1300 g voor 23 euro is erg goedkoop. Die vind ik niet bij mijn online slager, niet bij de Makro, Sligro of Hanos. Aan het eind van de dag moet iedereen iets verdienen, ook deze leverancier. Ze geven het echt niet gratis weg.JFYI
Beimer is een leverancier van hotels en restaurants alsmede slagers die door de Corona epidemie aan consumenten is gaan leveren en daar door een moeilijke tijd heeft kunnen overbruggen (wegvallen van afname in die sectoren). Ondanks dat het weer iets is aantrokken hebben ze besloten uit dank de consument te blijven bedienen. Inmiddels door een online shop en een echt shop (tweede staat op de planning).
Mijn ervaring is wel wat wisselend qua kwaliteit maar over het algemeen wel goed.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Hardnekkig fabeltje. Temperatuur van het vlees voor het bakken heeft daar geen invloed op. Dat op kamer temperatuur brengen heeft meer te maken hoe ze in restaurants steaks klaar maken. Een steak op kamer temperatuur is gewoon sneller klaar. Bij grote stukken als picanha krijg je problemen met bacteriegroei als je dit op kamertemperatuur wil krijgenWat een beetje helpt is het vlees op kamer temperatuur te hebben voor je het op de bbq/grill etc doet
Tuurlijk kan kwaliteit altijd verschillen. De ene horeca leverancier is echter de andere niet. Ik heb persoonlijk geen ervaring met deze. Ik merk alleen op dat er weinig info op de webshop staat over het vlees. Een angus picanha 1300 g voor 23 euro is erg goedkoop. Die vind ik niet bij mijn online slager, niet bij de Makro, Sligro of Hanos. Aan het eind van de dag moet iedereen iets verdienen, ook deze leverancier. Ze geven het echt niet gratis weg.
Jij denkt echt dat de prijzen meer dan 2,5x over de kop gaan? Ik zeg niet dat het slechte kwaliteit is, maar het verschil van circa een tientje per kg zit hem echt niet alleen in een tussenleverancier. Er staat ook alleen Picanha, niet welk land, niet grain of grass fed. Doet er allemaal wel toe.Klopt.. Maar als je leverancier van de sligro/makro bent en die prijs ook hanteert voor de consument dan heb je je antwoord..
Sent from my SM-G988B using Tapatalk