- Berichten
- 262
Beste forumleden,
Een vriend van mij heeft een neef die boer is. Ik heb al vaker picanha's van hem gehad en was hier erg over te spreken. Nu ben ik voor het eerst uit op een hele picanha. Deze zijn echter 2 tot 3kg heb ik doorgekregen, wat wel wat groot is voor mij. Is een picanha mooi in 2 ? 3 stukken te snijden, zodat ik ze in kan vriezen, of krijg je dan slechte stukken? Ik kan me voorstellen dat je niet zomaar lukraak 3 stukken kunt snijden, want je wilt toch 3 stukken die ongeveer hetzelfde zijn qua dikte en vetlaag enzo.
Alvast bedankt voor de antwoorden.
Een vriend van mij heeft een neef die boer is. Ik heb al vaker picanha's van hem gehad en was hier erg over te spreken. Nu ben ik voor het eerst uit op een hele picanha. Deze zijn echter 2 tot 3kg heb ik doorgekregen, wat wel wat groot is voor mij. Is een picanha mooi in 2 ? 3 stukken te snijden, zodat ik ze in kan vriezen, of krijg je dan slechte stukken? Ik kan me voorstellen dat je niet zomaar lukraak 3 stukken kunt snijden, want je wilt toch 3 stukken die ongeveer hetzelfde zijn qua dikte en vetlaag enzo.
Alvast bedankt voor de antwoorden.