- Berichten
- 20.785
Gisteren stond er een nieuw filmpje op YouTube van Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella.
Ter introductie; meneer Holtkamp is de grondlegger van patisserie Holtkamp een van de beste banketbakkers in A’dam.
Op zijn garnalen kroketten recept heb ik tien jaar geleden de Pulled Pork kroket gebaseerd.
Geen wonder dat ik de recepten van deze man geweldig vind en vaak probeer na te maken.
Gisteren maakten ze een pecannotentaart.
hier staat het filmpje:
Simpel gezegd, een bodem van fonceerdeeg, bodem van amandel spijs, geroosterde pecan noten overgoten met gecondenseerde melk en dan 20 minuten in de oven.

Maar dat kan natuurlijk ook in de barbecue.
Hier de foto’s
Die ga ik vaker maken.
Bedankt voor het kijken.
Ter introductie; meneer Holtkamp is de grondlegger van patisserie Holtkamp een van de beste banketbakkers in A’dam.
Op zijn garnalen kroketten recept heb ik tien jaar geleden de Pulled Pork kroket gebaseerd.
Geen wonder dat ik de recepten van deze man geweldig vind en vaak probeer na te maken.
Gisteren maakten ze een pecannotentaart.
hier staat het filmpje:
Simpel gezegd, een bodem van fonceerdeeg, bodem van amandel spijs, geroosterde pecan noten overgoten met gecondenseerde melk en dan 20 minuten in de oven.

Maar dat kan natuurlijk ook in de barbecue.
Hier de foto’s
Die ga ik vaker maken.
Bedankt voor het kijken.