Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Mijn slager pekelt dit soort stukken zo lang, dus ik wilde op zijn professionele advies afgaan. Het stuk weegt ca 7 kilo.Miki zei:@ El Fumarole
4 weken is echt onnodig, het zou mij verbazen als het stuk vlees na max 10 dagen niet goed gepekeld zou zijn. Hoeveel
weegt de brisket?
Ik heb geen idee, maar het is ook mijn eerste keer.Miki zei:7 kilo is wel een mooi groot stuk vlees, misschien dat het vlees malser wordt
als het zo lang in een pekelbad staat. Ik ben benieuwd.
Als het geen hele dikke stukken zijn kun je ook wat korter pekelen. Aanrader hoor.DanBras zei:Mmhhhh.....over een paar weken even een brisket wedstrijd-style doen, maar zit er nu ook over te denken om het overtollige deel van dit stukje Texas Longhorn als pastrami te maken. Ziet er wel erg yummie uit!!