- Berichten
- 20.927
Laatst kwam ik op Instagram een leuk filmpje tegen met pasta conchiglione, grote schelp pasta.
Die moest ik een keer proberen.
Je mengt Ricotta, Spinazie, Parmezaanse kaas, pezo, nootmuskaat en een ei
Kookt de conchiglione voor 10 minuten. Eigenlijk 2 minuten langer maar het gaat ook nog op de bbq.
Vet de schaal in, doe pasta saus op de bodem en leg de gekookte conchiglione er bovenop.
Het spinazie ricotta mengsel heb ik in een spuit zak gedaan om de schelpen zo makkelijk te vullen.
Bestrooien met geraspte kaas en parmagano.
En voor een half uur indirect op de bbq van 200C.
Broodje ernaast
En voor je het weet is het te laat voor een laatste foto
.
Bedankt voor het kijken.
Die moest ik een keer proberen.
Je mengt Ricotta, Spinazie, Parmezaanse kaas, pezo, nootmuskaat en een ei
Kookt de conchiglione voor 10 minuten. Eigenlijk 2 minuten langer maar het gaat ook nog op de bbq.
Vet de schaal in, doe pasta saus op de bodem en leg de gekookte conchiglione er bovenop.
Het spinazie ricotta mengsel heb ik in een spuit zak gedaan om de schelpen zo makkelijk te vullen.
Bestrooien met geraspte kaas en parmagano.
En voor een half uur indirect op de bbq van 200C.
Broodje ernaast
En voor je het weet is het te laat voor een laatste foto

Bedankt voor het kijken.