- Berichten
- 144
Nou, daar gaan we dan. Mooi stuk grain fed Black Angus gekocht en een recept opgezocht, nu moet het er maar een keer van komen.
Het vlees ge?njecteerd:
En vannacht rond 0.30 in de ?-UDS:
Vanmmorgen om 8.00 op en snel checken hoe de temperatuur van het vlees is: rond de 70 graden. Prima, meteen inpakken in de folie en weer wachten.
Rond 11.00 is de temperatuur 89 graden, nog heel even dus. En kwart voor twaalf is het dan zo ver, hij mag eraf!
Uitpakken...
En weer inpakken.
Rond 14.00 pak ik 'm weer uit en is het moment van proeven gekomen. Enorm veel zin in.
Het vlees ge?njecteerd:

En vannacht rond 0.30 in de ?-UDS:

Vanmmorgen om 8.00 op en snel checken hoe de temperatuur van het vlees is: rond de 70 graden. Prima, meteen inpakken in de folie en weer wachten.
Rond 11.00 is de temperatuur 89 graden, nog heel even dus. En kwart voor twaalf is het dan zo ver, hij mag eraf!

Uitpakken...

En weer inpakken.

Rond 14.00 pak ik 'm weer uit en is het moment van proeven gekomen. Enorm veel zin in.