- Berichten
- 906
Sinds ik een jaar geleden voor het eerst pizza van de keramische barbecue gegeten heb, heb ik nergens anders meer pizza op.
Een tijdje terug kwam ik in een boek van Weber een recept tegen voor een panpizza. Die moest dus ook gemaakt gaan worden.
‘S middags even de vulling (paprika, ui, knoflook & champignon) uitgebakken zodat het grootste deel van het vocht er uit is.
Deeg op de bodem van de skillet en daarna wat geraspte mozzarella, de vulling, salami en meer geraspte mozzarella. Daarna een deksel van deeg, welke besmeerd wordt met een tomatensaus en afgetopt met nog meer kaas.
5 minuten direct en daarna indirect verder garen op circa 200 graden (komt niet zo nauw)
Na een 45 minuten in totaal is hij klaar.
Een tijdje terug kwam ik in een boek van Weber een recept tegen voor een panpizza. Die moest dus ook gemaakt gaan worden.
‘S middags even de vulling (paprika, ui, knoflook & champignon) uitgebakken zodat het grootste deel van het vocht er uit is.
Deeg op de bodem van de skillet en daarna wat geraspte mozzarella, de vulling, salami en meer geraspte mozzarella. Daarna een deksel van deeg, welke besmeerd wordt met een tomatensaus en afgetopt met nog meer kaas.
5 minuten direct en daarna indirect verder garen op circa 200 graden (komt niet zo nauw)
Na een 45 minuten in totaal is hij klaar.