Zo beste mensen ,
al jaren aan het bbqen en nog nooit bacon gemaakt , moest er dus maar eens van komen.
nu was ik vanmorgen bij de hanos , en heb daar een stuk buikspek meegenomen van 2 kilo,
Alleen de hanos heeft alleen buikspek zonder zwoerd ..... Maakt dat wat uit (lijkt me niet ) maar goed ik vraag het toch ff.
Moet Ik de zout/suiker mix nu dan ook aan beide platte zijde doen ?... ( dan is omdraaien dus ook overbodig ))????
Zo wie helpt me ff ....
Gr. Demus en alvast bedankt
al jaren aan het bbqen en nog nooit bacon gemaakt , moest er dus maar eens van komen.
nu was ik vanmorgen bij de hanos , en heb daar een stuk buikspek meegenomen van 2 kilo,
Alleen de hanos heeft alleen buikspek zonder zwoerd ..... Maakt dat wat uit (lijkt me niet ) maar goed ik vraag het toch ff.
Moet Ik de zout/suiker mix nu dan ook aan beide platte zijde doen ?... ( dan is omdraaien dus ook overbodig ))????
Zo wie helpt me ff ....
Gr. Demus en alvast bedankt