Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Leo, de Pear pudding gaat ook gewoon op de barbecue. Als het laatste gerecht klaar is gaat deze indirect op de barbecue. Duurt dan ongeveer 40 minuten.
De buitenkant is dan hard maar de binnenkant is nog lekker vloeibaar, samen met ijs een heerlijke combinatie.
Wat heb je met de gamba's gedaan, Reitse stijl? In de kruidenolie en die heerlijke ketjap saus erbij, heerlijk! Deze wordt hier vaak gemaakt. Die kruidenolie heb ik standaard in een weckpot klaar staan, herinnerd mij dat ik hem binnenkort weer even moet verversen...
De Pear Pudding ga ik vandaag ook maar maken geloof ik! Moet de rest er nog even bij bedenken.
Frits nog een vraagje, in het recept staat dat de pudding ongeveer 25 minuten bij 200 graden moet bakken. Hier zeg je dat de pudding 40 minuten moet bakken. Dat is bijna de helft langer... Is dit een vergissing of heb je de baktijd aangepast?
Het licht er een beetje aan hoe warm de Q is, gisteren hebben ze er 40 minuten opgestaan, maar als het warmer is kan het korter zijn.
De bovenkant moet 'gestold' zijn, dan is de binnenkant nog zacht
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.