- Berichten
- 908
Een tijdje terug was ik bij een vleesboerderij. Helaas gingen ze stoppen met het winkeltje, maar aan de andere kant betekende dat wel dat al het vlees met 50-75% afgeprijsd was. Dus gelijk maar een hele voorraad kalfsvlees ingeslagen, waaronder 3 mooie schenkels.
Gisteren ossobuco gemaakt, voor mij de 2e keer. Was eigenlijk niet van plan om het te plaatsen, dus vandaar weinig foto’s. Maar omdat het zo’n fantastisch lekker gerecht is, toch maar even plaatsen om jullie van wat inspiratie te voorzien
Recept is van Jappert, staat hier op het forum. Wel wat meer wijn toegevoegd en een paar blaadjes laurier toegevoegd. En de schenkels niet in de pan maar op het rooster aangebakken met wat rook van olijfhout.
Geserveerd met tagliatelle.
Gisteren ossobuco gemaakt, voor mij de 2e keer. Was eigenlijk niet van plan om het te plaatsen, dus vandaar weinig foto’s. Maar omdat het zo’n fantastisch lekker gerecht is, toch maar even plaatsen om jullie van wat inspiratie te voorzien

Recept is van Jappert, staat hier op het forum. Wel wat meer wijn toegevoegd en een paar blaadjes laurier toegevoegd. En de schenkels niet in de pan maar op het rooster aangebakken met wat rook van olijfhout.
Geserveerd met tagliatelle.