BasBQ
Beef en Steak

Ooster Buikspek op 130 graden

Leuk eerste projectje. Ziet er smakelijk uit. Aan je foto te zien van de margrietschijf staat ie echt te ver open. Iets meer knijpen mag. Zeker nog een kwartslag.

Maar al doende leert men. Het lukt met mijn Bastard Medium nu aardig en ik zit nu op 10+ runs. Dus vooral veel plezier met het afstemmen van de temperatuur, want we doen het natuurlijk voor dat mooie stukje vlees/vis/groente maar zeker ook voor het funproces qua vuur en ik zal je zeggen: afstemmen van de temperatuur is een leuke bezigheid :)

Ik zie ook op de foto's, dat je geen probe voor je roostertemperatuur hebt gebruikt. Roostertemperatuur is wat mij betreft nog belangrijker dan je dome temperatuur.

Zo wat tips (en nee ik heb zeker NIET de wijsheid in pacht) van een medehobbyist.
 
De perfecte run om een nieuwe Q eens lekker vies te maken. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan