BasBQ
Beef en Steak

ook pizza dag vandaag

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
net zoals Mike, hadden wij ook pizza dag vandaag.
Het leuke ervan is dat Mike en ik allebei een DPR (Dutch Pizza Ring) hebben, en dus op dezelfde manier bezig zijn.

Hier mijn belevenissen van vandaag.

het kneden van het deeg, ik heb het recept van Dominique gebruikt vandaag voor zowel deeg als tomaten saus

IMG_3701.jpg


IMG_3707.jpg


ze zeggen weleens, het rijst de pan uit, dat deed het hier ook

na 2 uur gerezen te hebben verdeelt over 8 bakjes en nog even doorgekneed

IMG_3708.jpg


ondertussen de tomatensaus gemaakt en met de staafmixer gepureerd

IMG_3704.jpg


nadat alle voorbereidingen gedaan waren de bbq met DPR aangestoken

IMG_3711.jpg


IMG_3712.jpg


IMG_3716.jpg


toen die aan het opwarmen was, alle pizza beleg gesneden en klaargezet

IMG_3710.jpg


de pizzabollen met de deegroller uitrollen tot mooie dunne bodems

IMG_3713.jpg


en daarna de pizza beleggen met wat je er maar op wilt hebben

IMG_3717.jpg


en zo komt ie er dan na een paar minuten weer af

IMG_3719.jpg


ook zijn we natuurlijk benieuwd naar de bodem

IMG_3720.jpg


IMG_3721.jpg


IMG_3722.jpg


wat vonden we ervan?
We hebben heerlijk gegeten, de bodems waren mooi gaar, de steen niet te heet en een heerlijke tomatensaus.
Dominique bedankt voor je heerlijke recept.

bedankt voor het kijken
 
Mooi verslag Leo, ziet er allemaal erg appetijtelijk uit.
 
Ziet er super uit Leo!
 
Is goed gelukt Leo.
Heb je ook nog deeg in gevroren.
 
Mike v R zei:
Is goed gelukt Leo.
Heb je ook nog deeg in gevroren.

ik had een dubbele hoeveelheid deeg gemaakt, dus voor 8 pizza's, er zijn er 7 op gegaan, heb er 1 in de vriezer gedaan.
is wel leuk voor een volgende keer, kijken of er verschil tussen zit
 
Het invriezen zou weinig verschil op moeten leveren.
 
Mooie pizza's hoor!!
 
Lekker!
 
Rijzen wil dit deeg wel,als je 2 uurtjes laat staan is het 3x zo groot.
 
ja, het rijst idd als een bezetene, is wel goed deeg vind ik
 
Dank je Leo, voor het compliment. Ben blij dat het beviel.
 
Dominique zei:
Dank je Leo, voor het compliment. Ben blij dat het beviel.

graag gedaan Dominique en jij bedankt voor het biergist, heb het deeg met jou gist gemaakt, wil een volgende keer "gewoon" gist proberen, kijken of ik daar verschil in merk
 
Ik ben niet zo'n pizza fan, maar als ik dit zie krijg ik wel trek.
 
HHR zei:
Ik ben niet zo'n pizza fan, maar als ik dit zie krijg ik wel trek.

Mijn vrouw was ook niet van de pizza's, maar nu ze deze heeft geproeft is ze wel om.
Je kan ze qua smaak ook echt niet vergelijken met gekochte pizza's
 
Leo zei:
Dominique zei:
Dank je Leo, voor het compliment. Ben blij dat het beviel.

graag gedaan Dominique en jij bedankt voor het biergist, heb het deeg met jou gist gemaakt, wil een volgende keer "gewoon" gist proberen, kijken of ik daar verschil in merk
Daar ben ik ook nieuwsgierig naar.
 
ik zal het je laten weten.
Ik had een dubbele hoeveelheid pizza deeg gemaakt en dus ook een dubbele hoeveelheid tomatensaus, daar heb ik nog genoeg van over om nog 2 x 8 pizza's mee te beleggen
 
Terug
Bovenaan Onderaan