- Berichten
- 19
Hallo mede BBQ-fanaten,
Ook ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Peter en ik ben sinds vorige week de trotse bezitter van een BGE large. Een jaar of 15 geleden begonnen wat serieuzer te bbq-en dan het verbranden van wat vlees op open vuur. Eerst een Patton en later een Grandhall, beide op gas. Beercan chicken, vis, groenten en zelfs spareribs op de 3-2-1 methode zijn mij niet vreemd. Twee jaar geleden een Weber kogelbbq gekregen en een beetje verslingerd aan de houtskool en het gebruik van rookhout geraakt. Sinds die dag de Grandhall eigenlijk niet meer aangeraakt en die heeft nu dus plaats gemaakt voor een klassieke kamado.
Veel spelen met de temperatuur, lezen (Het Vuur De Baas
, de Vleesbijbel van GJ Kiers en natuurlijk dit forum), leren en genieten... als het even kan onder het genot van een goed glas wijn, een mooie sigaar en natuurlijk in goed gezelschap!
cheers
Ook ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Peter en ik ben sinds vorige week de trotse bezitter van een BGE large. Een jaar of 15 geleden begonnen wat serieuzer te bbq-en dan het verbranden van wat vlees op open vuur. Eerst een Patton en later een Grandhall, beide op gas. Beercan chicken, vis, groenten en zelfs spareribs op de 3-2-1 methode zijn mij niet vreemd. Twee jaar geleden een Weber kogelbbq gekregen en een beetje verslingerd aan de houtskool en het gebruik van rookhout geraakt. Sinds die dag de Grandhall eigenlijk niet meer aangeraakt en die heeft nu dus plaats gemaakt voor een klassieke kamado.
Veel spelen met de temperatuur, lezen (Het Vuur De Baas

cheers
