- Berichten
- 413
Hallo allemaal,
Ook ik heb mij aangemeld bij het BBQgenootschap. Een heerlijk forum met ontzettend veel informatie, recepten en inspiratie om nog meer uit m'n Weber mastertouch 57 cm te halen. Al is het soms lastig om door alle bomen het bos te zien. Bijvoorbeeld de keuze voor briketten of houtskool, welk soort/merk etc... maar daar kom ik wel uit
Wat betreft het bbq'en zelf ben ik een 5 jaar actief. Na het verkopen van de bekende standaard stenen schroei en fik-plek is de Weber gekomen en sindsdien verkocht aan de vele manieren die er zijn om lekkere dingen te maken. Zowel vlees, vis al vegetarisch, groot, klein met lange of korte bereiding, ik probeer het allemaal. Al is dit de laatste tijd niet meer zo actief ivm de komst van een kleine man (nu 5 weken oud).
Foto's van de setup, gerechten etc volgen in de andere topics tzt.
Gegroet!
Ook ik heb mij aangemeld bij het BBQgenootschap. Een heerlijk forum met ontzettend veel informatie, recepten en inspiratie om nog meer uit m'n Weber mastertouch 57 cm te halen. Al is het soms lastig om door alle bomen het bos te zien. Bijvoorbeeld de keuze voor briketten of houtskool, welk soort/merk etc... maar daar kom ik wel uit

Wat betreft het bbq'en zelf ben ik een 5 jaar actief. Na het verkopen van de bekende standaard stenen schroei en fik-plek is de Weber gekomen en sindsdien verkocht aan de vele manieren die er zijn om lekkere dingen te maken. Zowel vlees, vis al vegetarisch, groot, klein met lange of korte bereiding, ik probeer het allemaal. Al is dit de laatste tijd niet meer zo actief ivm de komst van een kleine man (nu 5 weken oud).
Foto's van de setup, gerechten etc volgen in de andere topics tzt.
Gegroet!