- Berichten
- 307
Het moest er een keer van komen om ook zalm koud te roken.
Ik had nog een stuk zalm liggen in de vriezer
Recept van Frits geleend :
Rubje van gemaakt
En voor 12 uur in de koelkast gelegd
Goed schoongespoeld met water en 24 uur weer in de koelkast
Zaterdag ochtend vroeg bij -11
Stukje zalm heeft mogen genieten van 10 rook
In stukken verdeeld en vacu?m getrokken de vriezer in
1 stukje in koelkast gelegd en deze vanmiddag opgegeten
Ik moet zeggen de rook smaak overheerst wel, en ik vond het een beetje flauw
maar voor de rest heerlijk.
Ik had nog een stuk zalm liggen in de vriezer

Recept van Frits geleend :


Rubje van gemaakt

En voor 12 uur in de koelkast gelegd

Goed schoongespoeld met water en 24 uur weer in de koelkast

Zaterdag ochtend vroeg bij -11



Stukje zalm heeft mogen genieten van 10 rook

In stukken verdeeld en vacu?m getrokken de vriezer in

1 stukje in koelkast gelegd en deze vanmiddag opgegeten

Ik moet zeggen de rook smaak overheerst wel, en ik vond het een beetje flauw
maar voor de rest heerlijk.