Niet mijn favoriet maar wel bij de schoonfamilie. Het is te warm buiten (vandaag 43)
Het recept is van meneer wateetons, die had een gratis workshop voor frikandellen maken.
Hij gebruikte een plastic zakje voor de worstjes, Ik heb een soort spuit, maar volg keer pak ik toch de vulbus.
Eerst door de gehaktmolen en toen ingevroren. Ik had nog een varkenspoot van10kg, dus die helemaal er door heen gehaald.
2.5 kilo gereserveerd voor frikandellen (ong 30 stuks) , in de vriezer.
2 dagen in de ijskast en het was nog redelijk bevroren.
Kruiden toegevoegd en door de food processor met ook nog wat ijs.
Super kleverig
worstjes op cellofaan, gaatjes met tandenstoker om lucht er uit te laten, rollen, en nog ff in de ijskast
koken op 65-70C 5 min en vacuum getrokken en de vriezer in.
2 geprobeerd en het smaakt echt.
Ik ben meer van de ham en salami, maar zij zijn blij.
Het recept is van meneer wateetons, die had een gratis workshop voor frikandellen maken.
Hij gebruikte een plastic zakje voor de worstjes, Ik heb een soort spuit, maar volg keer pak ik toch de vulbus.
Eerst door de gehaktmolen en toen ingevroren. Ik had nog een varkenspoot van10kg, dus die helemaal er door heen gehaald.
2.5 kilo gereserveerd voor frikandellen (ong 30 stuks) , in de vriezer.
2 dagen in de ijskast en het was nog redelijk bevroren.
Kruiden toegevoegd en door de food processor met ook nog wat ijs.
Super kleverig
worstjes op cellofaan, gaatjes met tandenstoker om lucht er uit te laten, rollen, en nog ff in de ijskast
koken op 65-70C 5 min en vacuum getrokken en de vriezer in.
2 geprobeerd en het smaakt echt.
Ik ben meer van de ham en salami, maar zij zijn blij.