Beef en Steak

One step closer (achieved !)

En we zijn weer een stapje verder:
Mevrouw heeft ondertussen een jas uitgekozen. Ik probeerde haar eerst een simpel peper en zout stelletje aan te praten maar volgens Mevr.Nosmo stond dit haar niet zo goed. Dus is het een jas van Mosterd, Worcestire, paprikapoeder, knoflookpoeder en zeezout geworden.
DSC02008_DxO.jpg

Nu zijn er 1000 meningen over hoe en wat en iedereen vind zijn manier het beste, dus ik ga ook iets anders doen  ;D
Bijna iedereen heeft zijn Brisket ingepakt, dus om een keer iets anders te laten zien laat ik deze "Oldskool" gaan. Dit doe ik allemaal voor jullie dus als het mislukt is het ook jullie schuld.... ;D ;D ;D

Wordt weer vervolgd
 
we blijven je volgen!
 
lekker hoor, maak ons maar weer jaloers  ;)
 
Je heb helemaal geen peper gebruikt, moet er niet een beetje pit in de rub?
 
Ik wens je sterkte ;)
 
Nosmo zei:
Je heb helemaal geen peper gebruikt, moet er niet een beetje pit in de rub?

Dat kan ik je morgen vertellen  ;) Is gewoon een gok.
 
structor zei:
He heb je nieuw bijschrift, ik vond hem leuk!!

Goed gezien, ik had wat inspiratie vandaag (met een beetje hulp van internet)
 
En alweer een stapje verder
Mevrouw lekker een een nachtje laten rusten en vanmorgen wakker gemaakt terwijl ik de verwarming in haar slaapkamer aan het regelen was
Na de opmerking van Nosmo over wat pit, dit even laten bezinken en besloten er toch maar wat lemonpepper overheen te strooien (Bedankt nog daarvoor Nosmo) Ondertussen de rustplaats voorzien van wat kersenhout om een rookgordijn aan te leggen zodat mevrouw geheel comfortabel zich te ruste kon leggen:
DSC02011_DxO.jpg

Hierna de gordijnen dichtgedaan en stilletjes weggeslopen om haar lekker de komende uren te laten rusten
DSC02009_DxO.jpg


Gestart om 10:00
met een dometemp  van 225 en mevrouw op 54

Wordt vervolgd
 
mooi plaatje, succes er mee
 
Ben benieuwd!

Tip voor je blower, draai hem een slagje, zodat de dichte kant boven zit, maar wel met een klein hoekje. Op die manier loopt er geen water in als het regent en door er een kleine hoek op te houden loopt het water er wel af.
 
noskos zei:
Tip voor je blower, draai hem een slagje, zodat de dichte kant boven zit, maar wel met een klein hoekje. Op die manier loopt er geen water in als het regent en door er een kleine hoek op te houden loopt het water er wel af.

Nooit zo over nagedacht, als het regent open ik mijn parasol welke er net naast staat (stukje doek zie je nog net rechtsboven.) Maar je hebt gelijk better safe than sorry), heb het meteen aangepast.  ;D
 
Boldeagle zei:
Tussenstand
Gestart om 10:00  DigiQ ingesteld op 230 (Ik had via diverse sites gevonden dat kleinere stukken beter op een lagere temp konden garen ipv de veelgebruikte 250-275 range)
10:00
Dome  225 Brisket 54
11:00
Dome 250 Brisket 131 (ander luchtrooster bleek nog open te staan, wel opletten  :( )
12:00
Dome 230 Brsiket 140

Wordt vervolgd
 
dat ziet er goed uit Mike!
 
Boldeagle zei:
Boldeagle zei:
Tussenstand
Gestart om 10:00  DigiQ ingesteld op 230 (Ik had via diverse sites gevonden dat kleinere stukken beter op een lagere temp konden garen ipv de veelgebruikte 250-275 range)
10:00
Dome  225 Brisket 54
11:00
Dome 250 Brisket 131 (ander luchtrooster bleek nog open te staan, wel opletten  :( )
12:00
Dome 230 Bsisket 140
13:00
Dome 235 Brisket 141
14:00
Dome 230 Brisket 142
15:00
Dome 230 Brisket 143

Wordt vervolgd
 
Boldeagle zei:
Tussenstand
Gestart om 10:00  DigiQ ingesteld op 230 (Ik had via diverse sites gevonden dat kleinere stukken beter op een lagere temp konden garen ipv de veelgebruikte 250-275 range)
10:00
Dome  225 Brisket 54
11:00
Dome 250 Brisket 131 (ander luchtrooster bleek nog open te staan, wel opletten  :( )
12:00
Dome 230 Bsisket 140
13:00
Dome 235 Brisket 141
14:00
Dome 230 Brisket 142
15:00
Dome 230 Brisket 143
16:00
Dome 230 Brisket 144
17:00
Dome 237 Brisket 146
18:00
Dome 230 Brisket 148
19:00
Dome 230 Brisket 156
20:00
Dome 230 Brisket 156
21:00
Dome 265 Brisket 162 (temp opgeschroefd want hij blijft maar hangen)

Wordt vervolgd
 
Terug
Bovenaan Onderaan