- Berichten
- 304
Fijne vrienden;
Dit weekend op de WGA: een boel lekkers.
Met ecobrasa briketten. Omdat die zo geweldig hitte vasthouden en mooi branden.
Eerst een paar paprika’s mild geblakerd. Vel eraf en bij de sjalot in een bakkie. Gepofte knoflook en wat verse kruiden uit de tuin erbij: niets meer aan doen!
De Ribeye (500gr; de plaatselijke vleesjuwelier. Want ‘support your locals’)(enkel gezouten) indirect naar 48 graden. Toen de schuiven open en op volle kracht 2 x 2 minuten afgrillen. Topleven!!!
Beetje chimmichurri en klaar!
Dit weekend op de WGA: een boel lekkers.
Met ecobrasa briketten. Omdat die zo geweldig hitte vasthouden en mooi branden.
Eerst een paar paprika’s mild geblakerd. Vel eraf en bij de sjalot in een bakkie. Gepofte knoflook en wat verse kruiden uit de tuin erbij: niets meer aan doen!
De Ribeye (500gr; de plaatselijke vleesjuwelier. Want ‘support your locals’)(enkel gezouten) indirect naar 48 graden. Toen de schuiven open en op volle kracht 2 x 2 minuten afgrillen. Topleven!!!
Beetje chimmichurri en klaar!