Collegae bouwers-tuners,
Vandaag heb ik een demomodel Brinkmann smoker op de kop getikt, de XL versie voor mijn cateringbijberoepje... Nu is dat een "gewone" off-set smoker met een gaarkamer van zo'n 1m85 bij 75... Temperatuurscontrole wordt dus een hele klus, als je een van de twee deuren openzet gaat de hitte er zo uit denk ik dan.
Nu zit ik te denken om te tunen, maar twijfel daarbij om er gewoon diffusor plates in te bouwen of om toch maar all the way er meteen een echte reverse flow van te maken.
Sowieso moet ik er nog het een en ander in lassen, want ondanks de mega oppervlakte wil ik toch graag nog een paar etages bijbouwen, bedoeling is dat ik voor groepen tot 200 man tegelijk ribbetjes kan doen... Hij moet sowieso ook op een trailertje, dus werk is er sowieso...
Wat denken jullie? Reverse flow van maken of plates?
Vandaag heb ik een demomodel Brinkmann smoker op de kop getikt, de XL versie voor mijn cateringbijberoepje... Nu is dat een "gewone" off-set smoker met een gaarkamer van zo'n 1m85 bij 75... Temperatuurscontrole wordt dus een hele klus, als je een van de twee deuren openzet gaat de hitte er zo uit denk ik dan.
Nu zit ik te denken om te tunen, maar twijfel daarbij om er gewoon diffusor plates in te bouwen of om toch maar all the way er meteen een echte reverse flow van te maken.
Sowieso moet ik er nog het een en ander in lassen, want ondanks de mega oppervlakte wil ik toch graag nog een paar etages bijbouwen, bedoeling is dat ik voor groepen tot 200 man tegelijk ribbetjes kan doen... Hij moet sowieso ook op een trailertje, dus werk is er sowieso...
Wat denken jullie? Reverse flow van maken of plates?