Eelco
Vuurmaker
- Berichten
- 95
Jazeker maar het liefst zelf gemaakte. En dat staat vandaag op de planning. Vlees is gesneden en staat weer even af te koelen. Straks door de gehaktmolen draaien. En vanmiddag samen met mijn vrouw door de gehaktmolen (zonder mes) in z'n jasje persen. De smaken? Nou in ieder geval Siceliaanse salsiccia met venkelzaadjes, peper, zout en een klein beetje oregano. Dat laatste niet te veel want dat overheerst de venkel anders weer. Dit recept is een ode aan mijn Siceliaanse schoonvader waar ik ze voor het eerst proefde.
Maar wat voor vlees? Ik gebruik ca 800 gram varkens schouder met 200 gram kinnebakspek. Krijg je een lekker smeu?g worstje van. Vanmiddag meer foto's.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
Maar wat voor vlees? Ik gebruik ca 800 gram varkens schouder met 200 gram kinnebakspek. Krijg je een lekker smeu?g worstje van. Vanmiddag meer foto's.


Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk