- Berichten
- 408
Nosmo zei:Beide kanten, wel eerst het vlies verwijderen van de holle kant anders doet de rub niet zoveel.
Mooi, doe ik ook altijd maar vraag me af of het nodig is.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Nosmo zei:Beide kanten, wel eerst het vlies verwijderen van de holle kant anders doet de rub niet zoveel.
Dat is jammer, ik vind komein in de rub op de ribs een fijne toevoeging. Volgende keer eens proberen!PV zei:Lekker! Ik heb de receptuur van mijn "milde rub" weer aangepast; TL gemberpoeder erbij, komijn heb ik niet in huis, ga ik eens proberen! Ik vind zelf 1 of 2 TL gemalen steranijs erg lekker, geeft beetje "dropachtig" smaakje aan rub.
EHH zei:Gisteren Rub gemaakt en op de ribs gerubt.
Liggen nu op de WSM. (3-2-1)
Welke lak past hier goed bij?
MarBQ zei:Heb laatst een pot Blues Hog Barbecue Sauce gewonnen bij Rook Zonder Vuur!! 8)
Afgelopen weekend even op een paar ribbels geprobeerd als glaze en dat beviel super!!
De rub van Blues Hog vinden wij ook wel wat, omdat hij best wel lekker zoet is.
Maar de sauce is wat mij betreft een aanraader, zeker op ribbels!!! ;D :