- Berichten
- 279
Pulled chicken Gemaakt volgens het recept van Noskos.
De kippenbouten onder de huid met kippenrub ingerubt. Vervolgens indirect op de kamado tot 75 graden.
Nadat de kippenbouten even gerust hadden het vel er af gehaald en het vervolgens het vet er af geschraapt met een scherp mes. Het vel tussen twee bankpapieren en bakblikken nog een half uurtje op de bbq Zodat er een crispy velletje ontstaat. De kip pullen, bbqsaus er bij en nog ff opwarmen.
Noskos zei al op zijn YouTube kanaal dat het niet al teveel voorstelde. Hij had gelijk.
Maar wel gruwelijk lekker. Een ciabatta, beetje coleslaw, de pulled chicken en het crispy velletje. Eet smakelijk!
De kippenbouten onder de huid met kippenrub ingerubt. Vervolgens indirect op de kamado tot 75 graden.
Nadat de kippenbouten even gerust hadden het vel er af gehaald en het vervolgens het vet er af geschraapt met een scherp mes. Het vel tussen twee bankpapieren en bakblikken nog een half uurtje op de bbq Zodat er een crispy velletje ontstaat. De kip pullen, bbqsaus er bij en nog ff opwarmen.
Noskos zei al op zijn YouTube kanaal dat het niet al teveel voorstelde. Hij had gelijk.
Maar wel gruwelijk lekker. Een ciabatta, beetje coleslaw, de pulled chicken en het crispy velletje. Eet smakelijk!