Beef en Steak

Noskos Pulled chicken 2.0

 
 

Erik B71

Stoker
Berichten
279
Pulled chicken Gemaakt volgens het recept van Noskos.
De kippenbouten onder de huid met kippenrub ingerubt. Vervolgens indirect op de kamado tot 75 graden.
Nadat de kippenbouten even gerust hadden het vel er af gehaald en het vervolgens het vet er af geschraapt met een scherp mes. Het vel tussen twee bankpapieren en bakblikken nog een half uurtje op de bbq Zodat er een crispy velletje ontstaat. De kip pullen, bbqsaus er bij en nog ff opwarmen.
Noskos zei al op zijn YouTube kanaal dat het niet al teveel voorstelde. Hij had gelijk.
Maar wel gruwelijk lekker. Een ciabatta, beetje coleslaw, de pulled chicken en het crispy velletje. Eet smakelijk!

92E0F3D7-7094-4C8D-B1FE-16C3810C7E5C.jpeg


E15663C3-14FC-4021-8E5C-8B20CC80AB47.jpeg


2164C6DC-253D-4402-9EA5-B2DCCF94020D.jpeg


1FF4C925-9141-426D-A0DB-CDDD465504E7.jpeg
 
Dat ziet er als een heel fijn broodje uit! mooie plaatjes weer.
Dit gaat op de to do lijst makkelijk en lekker.
 
Dat er uit als een heel lekker broodje.
 
Pulled chicken maken wij ook regelmatig, maar dan gewoon van kipdijfilet. Met dat krokante velletje moeten we ook maar snel eens proberen!
Mooie plaatjes chef 🧑‍🍳
 
Terug
Bovenaan Onderaan