- Berichten
- 2.987
Geen spannend, bijzonder gerecht, maar gewoon omdat het zo verschrikkelijk lekker is dit niet te delen.
Goedkope nootjes uit de supermarkt.
Bij voorkeur ongebrand en ongezouten.
-pinda's
-amandelen met vlies
-pecannoten
-cashewnoten
20 minuten met wat appelhout bij 160-180 graden (komt niet zo nauw).
Hierna 5 minuten af laten koelen en er een paar schijfjes roomboter doorheen roeren met naar smaak fleur de sel.
Dan helemaal af laten koelen.
Smakelijk





Ps ik het de rotisserie gebruikt, maar een ovenschaal is prima.
Goedkope nootjes uit de supermarkt.
Bij voorkeur ongebrand en ongezouten.
-pinda's
-amandelen met vlies
-pecannoten
-cashewnoten
20 minuten met wat appelhout bij 160-180 graden (komt niet zo nauw).
Hierna 5 minuten af laten koelen en er een paar schijfjes roomboter doorheen roeren met naar smaak fleur de sel.
Dan helemaal af laten koelen.
Smakelijk






Ps ik het de rotisserie gebruikt, maar een ovenschaal is prima.