- Berichten
- 706
Yep want dan pakt hij hem op via de cloudOok 10km verder?
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Yep want dan pakt hij hem op via de cloudOok 10km verder?
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Thanks... Wat betreft de foto bedoel ik eigenlijk dat ik nu het bord er niet zo mooi uit vind zien. De "dressing en olievlekken" doen me een beetje zeer.... Voor de smaak maakt het gelukkig niet uit ...Lekkere burger hoor, en de foto valt mee hoor, zou m zo willen weghappen, in ieder geval!![]()
![]()
Heb ik tot nu toe 1 keer gedaan, met behulp van de DO... dus niet low en slow, maar dat was al zoooo lekker ... Zit wel een beetje met de enorme hoeveelheid suiker die overal in de recepten staat. Mijn vrouw mag geen suiker, dus dat is best lastig....Zo heurt het. Zelf gemaakte burgers zijn altijd beter. Wacht maar tot je zelf ribs gaat maken, dat is ook z'n mooi contrast![]()
Suiker gewoon weg laten. Peper, zout, knoflookpoeder en wat paprikapoeder zijn vaak al voldoende. Je kan eventueel zelf naar smaak dingen toe voegen. Glaze maken van honing en een beetje appel azijn. Of glaze achterwegen laten. Kan ook nog. Proef je veel meer van je vlees ipv sauzen en rubsHeb ik tot nu toe 1 keer gedaan, met behulp van de DO... dus niet low en slow, maar dat was al zoooo lekker ... Zit wel een beetje met de enorme hoeveelheid suiker die overal in de recepten staat. Mijn vrouw mag geen suiker, dus dat is best lastig....
Dank je, ga ik proberen ... Nog zoveel te ontdekken ...Suiker gewoon weg laten. Peper, zout, knoflookpoeder en wat paprikapoeder zijn vaak al voldoende. Je kan eventueel zelf naar smaak dingen toe voegen. Glaze maken van honing en een beetje appel azijn. Of glaze achterwegen laten. Kan ook nog. Proef je veel meer van je vlees ipv sauzen en rubs