- Berichten
- 1.148
Goedenavond,
BBQ stond op de planning en gelijk de maandopdracht een slinger gegeven.
Hoe?
Nou, lees verder.
Patat (hele zak 2,5kg a 3,-) 1kg gebruikt dus 1,-
Tjikkiiiin halve kilo a 3,-
Kalfsentrecote 15,00 p/kilo ong 250gram gebruikt, dus 3,75
Sparerib 1 streng van een pakket van 5 kilo a 30,- dus een 4,50 euro. (Was geen kilo deze streng)
Bij elkaar dus: rond de 12,50 en daar met z'n 5en van gegeten.
Kip donderdag gesneden en in de marinade gedaan waarvan hier al eerder het recept voorbij kwam (zoek ik zo ff op)
@Ridevi71 Danbras sateh (lekker trouwens
)
Sparerib vrijdag in de rub gezet (ingesmeerd met mosterd en 2 laagjes rub erop.
Entrecote met wat zout en na het rusten de peper erop.
Uiteraard een budget biertje erbij, zelfs het eitje had geen kleren aan. Skeer eiertje.
Succes met jullie creaties, ik heb er nu al zin in om te lezen en evt na te maken.
Goed weekend

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
BBQ stond op de planning en gelijk de maandopdracht een slinger gegeven.
Hoe?
Nou, lees verder.
Patat (hele zak 2,5kg a 3,-) 1kg gebruikt dus 1,-
Tjikkiiiin halve kilo a 3,-
Kalfsentrecote 15,00 p/kilo ong 250gram gebruikt, dus 3,75
Sparerib 1 streng van een pakket van 5 kilo a 30,- dus een 4,50 euro. (Was geen kilo deze streng)
Bij elkaar dus: rond de 12,50 en daar met z'n 5en van gegeten.
Kip donderdag gesneden en in de marinade gedaan waarvan hier al eerder het recept voorbij kwam (zoek ik zo ff op)
@Ridevi71 Danbras sateh (lekker trouwens


Sparerib vrijdag in de rub gezet (ingesmeerd met mosterd en 2 laagjes rub erop.
Entrecote met wat zout en na het rusten de peper erop.
Uiteraard een budget biertje erbij, zelfs het eitje had geen kleren aan. Skeer eiertje.
Succes met jullie creaties, ik heb er nu al zin in om te lezen en evt na te maken.
Goed weekend






Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
