Van onder de rook van Rotterdam meldt zich een nieuwe cadet aan. In 2013 mijn eerste echte Q gekocht: een Weber Q200.
Bewust op gas omdat de buren om me heen al genoeg zwarte rookwolken produceren....
Vanaf dat moment ook echt verslingerd aan BBQ-en, en dan niet de worstjes van de kiloknaller.....
Omdat ik steeds meer (not so) low&slow wilde gaan doen (de Weber krijg ik op minimaal 165-170C), me geori?nteerd op Q's die low&slow kunnen ?n een stuk gemak geven...
Uiteindelijk een GMG Daniel Boone gekocht bij de Vliegende Hollanders. Zojuist neergezet en de ribbetjes liggen nu al 1,5 uur heerlijk te roken!
Daarnaast druk bezig om een verrijdbare buitenkeuken te (laten) maken, waar de Weber mooi in past en plaats heeft voor al mijn BBQ spullen.
Bewust op gas omdat de buren om me heen al genoeg zwarte rookwolken produceren....
Vanaf dat moment ook echt verslingerd aan BBQ-en, en dan niet de worstjes van de kiloknaller.....
Omdat ik steeds meer (not so) low&slow wilde gaan doen (de Weber krijg ik op minimaal 165-170C), me geori?nteerd op Q's die low&slow kunnen ?n een stuk gemak geven...
Uiteindelijk een GMG Daniel Boone gekocht bij de Vliegende Hollanders. Zojuist neergezet en de ribbetjes liggen nu al 1,5 uur heerlijk te roken!

Daarnaast druk bezig om een verrijdbare buitenkeuken te (laten) maken, waar de Weber mooi in past en plaats heeft voor al mijn BBQ spullen.