- Berichten
- 306
Vandaag willen de kinderen graag pulled pork, dus weer een excuus om de Chuck wagon aan te steken, wat erg toch 
Beginnen met een mooie varkensnek 3,5kg.
En ik moet een uurtje weg straks, dus ga nu proberen met een basis van briketten. En die voeden met hout.
Sorry, helemaal vergeten, en nu is hij ingepakt,
Zoals het nu voelt, een klein uurtje en dan mag het papier er vanaf.
De PP loopt achter op schema, dat gaat hem voor het eten van vandaag niet meer worden.
Dan maar een broodje hamburger maken, en vanavond pp als snack
(En gelijk de foto er bij van de hamburgers dan
gewoon simpel van de jumbo de angus, en de classic)
Die smaakt altijd, lekker snacken!
De burgers beginnen ook wat te worden, vast de bbq saus gedaan, nog even er ze mogen er vanaf
En supermarkt hamburgers hoort ook supermarkt kaas op.
En dan smakelijk
Ondertussen de pp eindelijk kunnen uitpakken, nu nog even lekker een bark maken en laten rusten
Eindelijk we zijn er, even rusten en dan knijpen
En klaar voor morgen het ontbijt (ok茅 wat er overblijft na het filmpje vanavond dan)

Beginnen met een mooie varkensnek 3,5kg.
En ik moet een uurtje weg straks, dus ga nu proberen met een basis van briketten. En die voeden met hout.
Sorry, helemaal vergeten, en nu is hij ingepakt,
Zoals het nu voelt, een klein uurtje en dan mag het papier er vanaf.
De PP loopt achter op schema, dat gaat hem voor het eten van vandaag niet meer worden.
Dan maar een broodje hamburger maken, en vanavond pp als snack

(En gelijk de foto er bij van de hamburgers dan

Die smaakt altijd, lekker snacken!
De burgers beginnen ook wat te worden, vast de bbq saus gedaan, nog even er ze mogen er vanaf
En supermarkt hamburgers hoort ook supermarkt kaas op.
En dan smakelijk
Ondertussen de pp eindelijk kunnen uitpakken, nu nog even lekker een bark maken en laten rusten
Eindelijk we zijn er, even rusten en dan knijpen
En klaar voor morgen het ontbijt (ok茅 wat er overblijft na het filmpje vanavond dan)