BasBQ
Beef en Steak

Nieuw op het forum

RoloTheBastard

Sprokkelaar
Berichten
28
Dag allemaal!

Ik ben Henk en heb sinds kort een Bastard Large 2022 in de tuin staan. Ik zat lang te twijfelen over een kamado. In eerste instantie wilde ik een Green Egg maar vond deze te duur. Ik ging kijken naar een Kamado Joe III maar kon me niet verenigen met het rood en ben uiteindelijk voor een Bastard gegaan. Geen enkel moment spijt gehad, de prijs en kwaliteitsverhouding en het mooie glimmende zwart en het feit dat ik er leuke accessoires bij kon kopen geeft me het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt.

Over mezelf: ik ben in het dagelijks leven psycholoog en was opzoek naar een leuke hobby waarbij ik lekker hands on bezig kan zijn en opzoek kan gaan naar een stukje creativiteit. Ik heb weinig ervaring met echte barbecue. Was geïnspireerd door andere Noskos, Netflix series over pitmasters en in algemene zin in koken.

Mijn vriendin is een pescetariër dus zal naast de vleesgerechten ook de nodige vis of vegetarische gerechten gaan maken (tips welkom!).

Ik heb direct een vraag met betrekking tot het forum: op welke manier kan ik badges halen (leuk voor motivatie)? Kan ik ook ergens overige forumregels lezen?

Hieronder wat foto’s van een kip (kermamieke stand geen blik), pizza en een broodje haloumi met geroosterde groenten.

Groetjes Henk

3AABD0A8-7369-4629-92CA-98429144DF26.jpeg


2F52FF64-80EA-499B-BD39-A1CB1AFB7BF3.jpeg


768FD7D6-D7ED-4D52-8351-45F39190332F.jpeg


52E74FEA-29C8-4415-9708-9263C292ADAC.jpeg


BE28D15A-2D22-470D-A54E-BE9474141136.jpeg


337E266E-138C-4FEC-BA40-A969C3A852A9.jpeg


EEF823E0-AB66-4DF8-A072-0425F3443532.jpeg


EB594B0B-1D6B-44F9-8865-6BE9E83CFBC9.jpeg


F5FB42E6-982C-47CC-82AC-C0BDC29DCAED.jpeg


AB4EE76B-DD6D-467B-BB1A-B49E60AED95D.jpeg


3975F073-9BC7-43F3-AD53-4C07C577E938.jpeg
 
Hoi Henk,
Welkom bij het Genootschap.
Veel info over badges kun je vinden in huishoudelijk.
Visrecepten genoeg hier. Hier thuis ook vis en ander nat spul liefhebbers maar ook vlees en groentes.
Mijn absolute favoriet. Maar er zijn er nog veel meer.
Onderwerp 'Tarbot: Rombo Chiodato in saor' https://www.bbqgenootschap.nl/threads/tarbot-rombo-chiodato-in-saor.6360/
 
Welkom henk .
Van die Bastard krijg je zeker geen spijt, veel plezier er mee .
En wat fijn om nu een psycholoog hier in huis te hebben, kun je ons wat bij staan als het eten mislukt 😅
 
Welkom Henk!

Mooi intro zo.

Hier op het forum vind je ook een gedeelte “nat spul” daar vind je recepten die te maken hebben met eh…. Nat spul.
 
Welkom henk .
Van die Bastard krijg je zeker geen spijt, veel plezier er mee .
En wat fijn om nu een psycholoog hier in huis te hebben, kun je ons wat bij staan als het eten mislukt 😅
Haha misschien is er een markt voor! Bbq psycholoog 😂
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Welkom Henk!

Mooi intro zo.

Hier op het forum vind je ook een gedeelte “nat spul” daar vind je recepten die te maken hebben met eh…. Nat spul.
Dank! Ik zie er al hele leuke gerechten staan. Denk dat die zalm bonbons een schot in de roos zijn bij mijn vriendin. Leuk!
 
Welkom Henk!
Erg benieuwd naar de gerechten die je gaat maken.
 
Welkom Henk! Veel plezier hier!

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Welkom Henk, veel plezier en inspiratie hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan