S
sanne68
Gast
Goedemorgen bbqers,
Ik heb mijn man pas geleden een kamado egg (lijkt op monolite) gegeven voor zijn 60ste verjaardag.
We willen hier samen lekkere gerechten in maken, maar voelen ons nog een enorme leek en via dit forum zou het fijn zijn om een beetje wegwijs te worden.
Zelf vind ik het "eng" omdat we te maken hebben met een stenen bbq die kan barsten. Vandaag gaan we hem voor het eerst gebruiken en beginnen we met zalm gevolgd door MOINK balls. Lekker en stoer recept.
We hebben ook een kerntemperatuurmeter en boeken van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gekocht om ons voor te bereiden.
Door ervaringen te delen hopen we nog lang plezier te hebben van onze 'egg".
Sanne68
Ik heb mijn man pas geleden een kamado egg (lijkt op monolite) gegeven voor zijn 60ste verjaardag.
We willen hier samen lekkere gerechten in maken, maar voelen ons nog een enorme leek en via dit forum zou het fijn zijn om een beetje wegwijs te worden.
Zelf vind ik het "eng" omdat we te maken hebben met een stenen bbq die kan barsten. Vandaag gaan we hem voor het eerst gebruiken en beginnen we met zalm gevolgd door MOINK balls. Lekker en stoer recept.
We hebben ook een kerntemperatuurmeter en boeken van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gekocht om ons voor te bereiden.
Door ervaringen te delen hopen we nog lang plezier te hebben van onze 'egg".
Sanne68