Nu het "gevaarlijke & grote" vuurwerk verboden is kunnen wij ons blij maken met wat grondbloemen en andere cat 1 vuurwerk en wat stevige drank aangezien je toch niet fris hoeft te blijven voor het vuurwerk ;-) Hierdoor was het idee ontstaan om met een select groepje toch nog een gezellig avond te maken en lekker te gaan dineren en uiteraard met de bereiding op de Q.
Nu heb ik met wat vragen gepolst wat de mensen willen eten en nu hoor ik lam en buikspek terug komen en wil ik dit gaan bereiden. Ik heb dan besloten om buikspek in zijn geheel te garen en dit met oosterse smaken. Hiervoor zijn natuurlijk vele recepten te vinden maar ik was benieuwd of mensen hier nog inspiratie hebben voor oosterse buikspek?
De vraag is vooral ook wat serveren we erbij? Gaan we voor rijst of voor little gem en aardappel of kiezen we voor gestoomde broodjes van de toko of een mix? Ik heb eigenlijk geen goed idee wat er naast te serveren.
Gezien lam ook nog wel vaak naar voren kwam ben ik van plan om later de avond een soort borrelplank te maken met bv kippenvleugels, ABT, nacho's en lamsboutjes.
Nu heb ik met wat vragen gepolst wat de mensen willen eten en nu hoor ik lam en buikspek terug komen en wil ik dit gaan bereiden. Ik heb dan besloten om buikspek in zijn geheel te garen en dit met oosterse smaken. Hiervoor zijn natuurlijk vele recepten te vinden maar ik was benieuwd of mensen hier nog inspiratie hebben voor oosterse buikspek?
De vraag is vooral ook wat serveren we erbij? Gaan we voor rijst of voor little gem en aardappel of kiezen we voor gestoomde broodjes van de toko of een mix? Ik heb eigenlijk geen goed idee wat er naast te serveren.
Gezien lam ook nog wel vaak naar voren kwam ben ik van plan om later de avond een soort borrelplank te maken met bv kippenvleugels, ABT, nacho's en lamsboutjes.