Beste mensen,
Ik heb net 4KG Dikke ribbels besteld bij Beef&Steek. (Extra dik bevleesd ).
Vorige keer had ik ze 4.5 uur op de Smokenator gedaan, maar toen was het niet mals genoeg. Dus deze keer ben ik van plan om echt 3-2-1 te doen.
Nu komen mijn schoonouders en zwager/schoonzusje op bezoek en weet ik dat ze niet zo van de marinades / sausjes zijn. Dus ik was van plan all??n een rub te gebruiken.
Is deze rub een beetje neutraal of hebben jullie een beter idee? Heb liever dat ze d'r een knoflook sausje over heen doen dan dat ze ribs van 9 euro per stuk niet lekker vinden door het sausje.
http://www.bbq-nl.com/2007/05/noskos-classic-spareribs.html
Noskos houdt geen 6 uur aan, maar die heeft denk ik ook niet van die dikke Ribbels gebruikt.
Voor mij en me zwager maak ik uiteraard 't Whiskey mopje. Ik gebruik overigens appel rook snippers en kokos briketten voor de Smokenator.
Ik heb net 4KG Dikke ribbels besteld bij Beef&Steek. (Extra dik bevleesd ).
Vorige keer had ik ze 4.5 uur op de Smokenator gedaan, maar toen was het niet mals genoeg. Dus deze keer ben ik van plan om echt 3-2-1 te doen.
Nu komen mijn schoonouders en zwager/schoonzusje op bezoek en weet ik dat ze niet zo van de marinades / sausjes zijn. Dus ik was van plan all??n een rub te gebruiken.
Is deze rub een beetje neutraal of hebben jullie een beter idee? Heb liever dat ze d'r een knoflook sausje over heen doen dan dat ze ribs van 9 euro per stuk niet lekker vinden door het sausje.
http://www.bbq-nl.com/2007/05/noskos-classic-spareribs.html
Noskos houdt geen 6 uur aan, maar die heeft denk ik ook niet van die dikke Ribbels gebruikt.
Voor mij en me zwager maak ik uiteraard 't Whiskey mopje. Ik gebruik overigens appel rook snippers en kokos briketten voor de Smokenator.