Gisteren voor het eerst beercan chicken bereid op de offset smoker volgens recept Smokey Goodness 1.
Kip ge?njecteerd met bier;
En vervolgens in de zelfgemaakte rub gezet;
Offset goed voorverwarmd met kolen en vervolgens eikenhout erop met kersen chunks voor de smaak;
En het eindresultaat;
Lekker krokante huid met veel smaak door rub en rook. Vlees erg sappig. Kids vonden het geweldig;
Alles op!
Vandaag staat voor de eerste keer burnt ends op het menu. Erg benieuwd naar.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro


Kip ge?njecteerd met bier;

En vervolgens in de zelfgemaakte rub gezet;

Offset goed voorverwarmd met kolen en vervolgens eikenhout erop met kersen chunks voor de smaak;


En het eindresultaat;

Lekker krokante huid met veel smaak door rub en rook. Vlees erg sappig. Kids vonden het geweldig;

Alles op!

Vandaag staat voor de eerste keer burnt ends op het menu. Erg benieuwd naar.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro