- Berichten
- 537
Ik ben inderdaad geen rookie KJ B-) Dit was mijn eerste pulled pork en niet mijn eerste L&W sessie. Jouw werkwijze had ik gezien op onder andere het youtube kanaal van bbquality. Omdat ik maar 1kg vlees had, vond ik deze methode te riskant omdat ik bang was dat het vlees zonder inpakken gewoon te droog zou worden. En ik denk dat dat ook een re?le zorg was, omdat ik het nu eigenlijk ook al korter had moeten laten liggen tot het inpakken.
Met een stuk van 2kg heb je daar minder last van. Ik ga ook zeker deze methode een keer proberen met een groter stuk.
Overigens 'mis' ik in jouw recept de eindsaus of de glaze. Dat laatste kan ik nog moeilijk beoordelen, maar de eindsaus heeft heel zeker een groot verschil in smaak gegeven. Ik heb namelijk het gepullde vlees eerst zonder geproefd om te kijken hoe dat smaakt. En dan miste ik toch wel wat. Met de eindsaus erbij was het geheel een stukje smaakvoller.
Met een stuk van 2kg heb je daar minder last van. Ik ga ook zeker deze methode een keer proberen met een groter stuk.
Overigens 'mis' ik in jouw recept de eindsaus of de glaze. Dat laatste kan ik nog moeilijk beoordelen, maar de eindsaus heeft heel zeker een groot verschil in smaak gegeven. Ik heb namelijk het gepullde vlees eerst zonder geproefd om te kijken hoe dat smaakt. En dan miste ik toch wel wat. Met de eindsaus erbij was het geheel een stukje smaakvoller.