- Berichten
- 247
Goedendag forumgenoten, gisteren de nodige voorbereidingen getroffen om een fatty te maken. De bedoeling was "beefribs" maar de lokale slagers geen beefribs, helaas.
Dus plannen herzien en voor de fatty gegaan.
Het hele palet aan spullen voor aanvang van het prepareren.
FF in een ziplockbag de gehakt gedaan om een mooi plakken gehakt te krijgen.
Uitjes en kruiden er op, hamblokjes, salami, Bbq saus, oude kaas en cheddar cheese.
De bedoeling was 2 fatties maar ik kreeg de eerste niet dichtgerold dus een 2e er naast. De breedte werdt de lengte
Opgerold tot een geheel en in de folie
Baconmat gevlochten
Wat extra voor de zijkanten toegevoegd
En uiteindelijk in de folie
Wat groenten en piepers gereed gemaakt om te grillen op de gasser
Wat kip op stok er bij gemaakt
Fatty op de Q
En groeten en piepers op de gasser
Overzichtsplaatje, wat was het toch een lekker weertje
De fatty in de lak
Aan tafel!
En als toetje, kip op stok.
Al met al weer een leerzame ervaring. Alles is op gegaan met hulp van de buurtjes.
Gr. Mike
Dus plannen herzien en voor de fatty gegaan.
Het hele palet aan spullen voor aanvang van het prepareren.

FF in een ziplockbag de gehakt gedaan om een mooi plakken gehakt te krijgen.

Uitjes en kruiden er op, hamblokjes, salami, Bbq saus, oude kaas en cheddar cheese.


De bedoeling was 2 fatties maar ik kreeg de eerste niet dichtgerold dus een 2e er naast. De breedte werdt de lengte


Opgerold tot een geheel en in de folie

Baconmat gevlochten

Wat extra voor de zijkanten toegevoegd

En uiteindelijk in de folie

Wat groenten en piepers gereed gemaakt om te grillen op de gasser

Wat kip op stok er bij gemaakt

Fatty op de Q

En groeten en piepers op de gasser

Overzichtsplaatje, wat was het toch een lekker weertje

De fatty in de lak

Aan tafel!

En als toetje, kip op stok.

Al met al weer een leerzame ervaring. Alles is op gegaan met hulp van de buurtjes.
Gr. Mike