BasBQ
Beef en Steak

Morgen 1e Pizza

 
 

Langemakki

Stoker
Berichten
358
net terug uit Italie en morgen aan de slag voor een pizza op de Primo ;-)

ben benieuwd... jaja foto's volgen nog!
 
Biergist mee genomen?
 
28-07-13%2B-%2B1
 
Al klaar met de voorbereidingen?
 
En?En?En?En?En?En?En? :D :D :D
 
Voor een 1e keer viel het niet tegen...

Voorbereidingen, 1e keer met kant en klaar mix.

Pizza%2B001.JPG


Ik begon met een te lage temperatuur van 200 graden en 7 minuten, helaas niet gaar.
Toen de temperatuur naar 280 graden en weer 7 minuten en toen wel gaar.

Pizza%2B014.JPG


Klaar

Pizza%2B015.JPG


2e pizza, indirect met 280 graden en 10 minuten.

Pizza%2B016.JPG


Klaar

Pizza%2B017.JPG


en wat hebben wij geleerd... Niet te veel op de pizza en nog dunnere bodem.  B-)
 
En je basilicum pas na de tijd op je pizza leggen ;)

Maar ziet er super uit!
 
Lekker Pizza, volgens mij kun je het beste de pizza heel even met papier op de Q leggen totdat de bodem iets is aan gedroogd en dan het bakpapier er onderuit trekken, dat papier verbrand anders alleen toch maar.
Verder ziet het er super uit.
 
Ok dank allen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan