- Berichten
- 20
Bedankt voor de tips en het stickertje 
Volgende keer ander sausje.
We geven niet op 🖒

Volgende keer ander sausje.
We geven niet op 🖒
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Jet zei:He wat leuk, super bedanktdit ga ik ook proberen, ik heb wel niet zoveel geduld maar als pastrami mij lukt moet dit ook lukken
Alleen nog een vraagje, over hoeveel procent alcohol hebben we het, 99%?
StijnVanOnacker zei:Mijn receptje Limoncello:
10 bio citroenen, goed wassen alvorens te beginnen
Alle citroenen schikken met dunschiller.
(Probeer zo weinig mogelijk van het wit mee te hebben)
Doe alle schillen in een grote bokaal en schenk er 1 liter pure alcohol bij. (Kun je gewoon in de Carrefour vinden)
Dit laat je 3 weken op een donkere plaats staan en iedere dag eens schudden.
Na 3 weken maak je siroop met 600gr suiker op 1 liter water.
Als de siroop afgekoeld is voeg je het gezeefde mengsel van de citroenschillen erbij. Schillen wegsmijten
Terug 2 weken laten rusten op een donkere plaats.
Hierna in de vriezer en genieten. Super lekker
Met de overgebleven citroenen maak je citroensiroop, lekker verfrissend om te mengen met spuitwater, of in gerechten
StijnVanOnacker zei:Heeft er toevallig iemand een top receptje voor pulled pork die minder zoet is en wat meer zoutig?
Wij zijn nogal gewend aan veel zout in onze gerechten