- Berichten
- 10.093
Beste BQ-collega's
Afgelopen weekend kreeg ik op het laatste moment het verzoek om enkele hapjes te maken voor een verjaardag (waar we uitgenodigd waren). Aangezien er op dat moment alleen wat gehakt ontdooid beschikbaar was werden het alleen maar MOINKS.
Maar ach, de meeste visite kenden het fenomeen "low & slow" toch niet, dus alleen MOINKS zouden al een openbaring zijn.
De fotos:
Vlug een schaaltje balletjes gemaakt volgens Noskos' recept

Op de cobb met kersenhout als rookhout. Voor dit soort dingen is een draagbare bbq ideal. Gewoon ter plekke de MOINKS gemaakt. De visite liep al te watertanden van de heerlijke geuren, ruim voordat ze klaar waren

Echt, niet gelogen: na 5 minuten....

Het was erg leuk om voor mensen die het niet kende MOINKS te maken. De oooohs en aaaahs waren alom aanwezig.
Ook leuk dat dan meteen iedereen heel enthousiast over bbq-en begint te praten.
Gelukkig kon ik er zelf ook nog 2 eten....
Bedankt voor het kijken
Rick
Afgelopen weekend kreeg ik op het laatste moment het verzoek om enkele hapjes te maken voor een verjaardag (waar we uitgenodigd waren). Aangezien er op dat moment alleen wat gehakt ontdooid beschikbaar was werden het alleen maar MOINKS.
Maar ach, de meeste visite kenden het fenomeen "low & slow" toch niet, dus alleen MOINKS zouden al een openbaring zijn.
De fotos:
Vlug een schaaltje balletjes gemaakt volgens Noskos' recept

Op de cobb met kersenhout als rookhout. Voor dit soort dingen is een draagbare bbq ideal. Gewoon ter plekke de MOINKS gemaakt. De visite liep al te watertanden van de heerlijke geuren, ruim voordat ze klaar waren


Echt, niet gelogen: na 5 minuten....

Het was erg leuk om voor mensen die het niet kende MOINKS te maken. De oooohs en aaaahs waren alom aanwezig.
Ook leuk dat dan meteen iedereen heel enthousiast over bbq-en begint te praten.
Gelukkig kon ik er zelf ook nog 2 eten....
Bedankt voor het kijken
Rick