BasBQ
Beef en Steak

MOINKballs en blauwe bessen toetje :-)

 
 

Wallywally

Vuurmaker
Berichten
67
Na alle wilde verhalen over de MOINKballs, de stoute schoenen maar is aangetrokken.

Alle ingredienten verzameld, flink verdubbeld en hopen dat het genoeg zou zijn..

Weber 1 op 110 graden laten komen en daarna Weber 2 op +200 gezet voor het dessert.

Foto540-YI37HI8S.jpg


Foto720-VEYDJC3Y.jpg


Foto720-UWAHGNSM.jpg


Foto720-TDXIRCW8.jpg


Foto720-TOCLO6JU.jpg


Foto720-DAPUO7LH.jpg


Foto720-ULB6UZE6.jpg


Foto540-3UX7NQDO.jpg


Foto540-CIMCVBQX.jpg


En het dessert, waar volgende keer iets meer ingredienten ingaan, of een kleiner bakje om te bereiden... ( Welke zou het worden  :D :p )

Foto720-LL3TBDGT.jpg


Foto720-DDUYBSDH.jpg


Foto720-3EAKMHGB.jpg


Foto720-FVGJRFBL.jpg


Foto720-XMEPM7IB.jpg


Foto720-CAEMY6TL.jpg


Foto720-VZRND6DU.jpg


Onderhand de 2e serie ook al gemaakt, met 2.5kg gehakt wat net past op de 57cm en indirect.. :)

Ze zijn van het todo lijstje af, maar zullen zeker vaker gemaakt gaan worden ! :>
 
Lekker :p
Wat heb je met de bosbessen gedaan? ik heb nog 2 bakjes over en jouw nagerecht ziet er heerlijk uit. Ga ik misschien morgen maar eens proberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan