BasBQ
Beef en Steak

MOINK Balls

 
 

jokop

Pitmaster
Berichten
604
In mijn vorig draadje was te zien dat ik gehakt had gehaald voor een avondje alleen met de Q. Ben toen toch maar uit eten gegaan. In eerste instantie wilde ik van het rundergehakt hamburgers maken, maar aangezien ik vanavond had afgesproken met oud-collega's had ik besloten om voor de eerste keer MOINK Balls te maken.

Donderdag dus al gehakt gehaald:
IMG_20140925_215558.jpg


Balletjes gedraaid (helaas de Parmezaanse kaas vergeten, dus opnieuw moeten draaien  :-S)
IMG_20140927_112438.jpg


Beetje bestrooien met de Southern Succor Pork Rub die ik nog over had:
IMG_20140927_112622.jpg


Ontbijtspek er omheen vouwen:
IMG_20140927_115051.jpg


Inmiddels al ingesmeerd met Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce):
IMG_20140927_193027.jpg


En daarna smullen  :):
IMG_20140927_195948.jpg


Heb de Q mooi constant op 110?C weten te houden. Wilde eigenlijk m'n nieuwe Igrill Mini gebruiken en vergelijken met de Weber Style thermometer, maar dat ging niet door ivm ruimtegebrek op het rooster. De MOINK Balls waren heerlijk, veel complimenten gekregen. Heb nog een ruime tiental bewaard voor morgenmiddag tijdens het WK wielrennen op televisie.  :>
 
zo hee, in jou ballen zou ik wel eens willen happen
 
Mooie glimmende ballen hoor, daar hou ik van!
 
Jouw ballen lijken mij heerlijk!!
 
Nice balls!!
 
Die opmerkingen....LOL!

Ezechiel zei:
Mooie ballen.

Heb jij karakter: het lukt je om een 10-tal ballen over te houden.

De truc is om niet te veel mee te nemen naar de visite  ;)
 
Ik word hier BALorig van.
 
"....suck on my chocolate salted balls.....put 'em in your mouth and suck 'em......"

Vrij naar Chef uit Southpark......
 
Terug
Bovenaan Onderaan