BasBQ
Beef en Steak

Moink Balls for today

 
 

Nicks85

Vuurmaker
Berichten
78
Vandaag MOINK Balls met gegrilde groente vandaag. De MOINKS volgens NOSKOS zijn recepts, rub en saus.

F0CC8BFB-C8EB-4792-BA01-245751CF88DA.jpeg


94BA69C5-CFA2-4066-A5D3-92C7E8D7D510.jpeg


956909BA-7846-42CC-9157-AF49A99C4F16.jpeg


B728178A-4557-4D7D-A33E-7DBEF5BF22BE.jpeg


2DE9442E-5D76-4C3D-B6A5-EBF282119FD4.jpeg


3FD6B76E-C7B9-49DB-84AA-F1BBB72F2566.jpeg


1659A486-19FA-484A-9691-BAA43E871818.jpeg


555FD562-AE40-446F-A511-847CEB531A2B.jpeg


F2AB2429-9864-43C8-BCE1-DCE14C896935.jpeg


FCEA4E05-E1F0-4263-89A6-9260A29CF082.jpeg
 
Ik twijfel alleen over de kerntemp. Ben nu tot 70 graden gegaan.... maar 62/63 zou misschien net wat sappiger zijn... Wat denken jullie?
 
Laatst bewerkt:
Hoe was de smaak? Moinkballs zijn zooooo lekker
 
70 graden kern is veel te hoog, 63-65 is meer dan genoeg, wordt alleen droger
 
Terug
Bovenaan Onderaan