Ik wil binnenkort Moink balls gaan maken, maar nu komt die :blush:
Gedeeltelijk op de bbq en het laatste half uur ( een dag later) in de oven.
Waarom, omdat ik de ballen tijdens een feestje niet klaar krijg gemaakt.
Ik wil ze maken voor een man of 30.
Ik wil tussen de 60 en 90 balletjes gaan maken en vraag mij nu af of ik als laatste ook de oven kan gebruiken.
Het recept van noskos wil ik hiervoor gaan gebruiken.
Een uur op de Q wellicht iets korter i.v.m. het eventuele na garen.
Vervolgens onderdompelen in de saus en dan bewaren in de koelkast
Tijdens het feestje de oven opwarmen en de balletjes nog een half uurtje warm laten worden.
Is dit een optie, of beter niet doen.
En eventuele tips als het wel kan.
Blefke
Gedeeltelijk op de bbq en het laatste half uur ( een dag later) in de oven.
Waarom, omdat ik de ballen tijdens een feestje niet klaar krijg gemaakt.
Ik wil ze maken voor een man of 30.
Ik wil tussen de 60 en 90 balletjes gaan maken en vraag mij nu af of ik als laatste ook de oven kan gebruiken.
Het recept van noskos wil ik hiervoor gaan gebruiken.
Een uur op de Q wellicht iets korter i.v.m. het eventuele na garen.
Vervolgens onderdompelen in de saus en dan bewaren in de koelkast
Tijdens het feestje de oven opwarmen en de balletjes nog een half uurtje warm laten worden.
Is dit een optie, of beter niet doen.
En eventuele tips als het wel kan.
Blefke