BasBQ
Beef en Steak

Mini Beef Wellington

Nosmo zei:
Heel mooi gemaakt.

Maar heb je niet wat meer foto's van het hele proces? We zijn dol op foto's! ;)
Het was een wat hectische avond en de vakantie staat ook voor de deur, dus helaas...alleen eindresultaat...ik wilde nog graag mee doen met de foto wedstrijd en dit was mijn enige window of opportunity :)
Maar het is geen rocket science hoor. Gewoon twee velletjes bladerdeeg op elkaar, beetje uitrollen, bruin aangebraden vlees erinrollen en even aandrukken met een vork oid. Melk of losgeklopt eigeel erop voor een mooi goudgeel kostje en klaar is kees.

 
De meest simple te maken gerechten zijn vaak het best. Een kwestie van het gebruik maken van hoogwaardige producten, goed je Q gebruiken en een goed fles wijn. Wat is het leven toch verrukkelijk!!
 
maussie1982 zei:
De meest simple te maken gerechten zijn vaak het best. Een kwestie van het gebruik maken van hoogwaardige producten, goed je Q gebruiken en een goed fles wijn. Wat is het leven toch verrukkelijk!!
Exactaaimundo! (al weten Italianen dat al eeuwen volgens mij  :D )
 
Terug
Bovenaan Onderaan